Bărbatul din Rădășeni care a tamponat un autoturism în Fălticeni a fost reținut. El avea o alcoolemie de aproape 4 g/l alcool în sânge


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 34 de ani din Rădășeni a fost reținut, joi, de polițiști pentru că a condus beat un autovehicul și a tamponat un autoturism în Fălticeni.

Astfel, marți la ora 18:32, Poliția Fălticeni a fost sesizată prin 112 că pe str. Ion Creangă din municipiu s-a produs un accident rutier soldat cu pagube materiale, iar conducătorul auto se pare că se află sub influența băuturilor alcoolice.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că, un bărbat de 34 de ani din comuna Rădășeni, Marius T. în timp ce conducea pe str. Ion Creangă din Fălticeni, din cauza neatenției a acroșat un autoturism Ford care era oprit pe partea carosabilă a sensului său de mers.

În urma accidentului rutier nu au rezultat victime, ci doar avarierea celor două autoturisme.

Potrivit analizelor probelor biologice recolatate a rezultat că în momentul producerii accidentului suspectul avea o alcoolemie de 3,78 g/l alcool pur în sânge. În aceste condiții, joi după amiaza față de suspect s-a dispus reținerea pentru o perioadă de 24 ore  fiind încarcerat în Centrul de Reținere și Arest Preventiv din cadrul IPJ Suceava.

În acest caz se fac cercetări într-un dosar penal privind infracțiunii de „conducere sub influența alcoolului”.


Intră acum și în grupul de