Coliziunea cu un rănit din Șcheia produsă din cauză că șoferul nu s-a asigurat la virajul spre parcarea unui magazin


Intră acum și în grupul de

Coliziunea dintre două autovehicule de vineri seara din Șcheia în urma căreia un tânăr de 28 de ani a fost rănit s-a produs din cauză că șoferul care a și fost rănit nu s-a asigurat când a vrut să intre în parcarea unui magazin.

Potrivit cercetărilor polițiștilor, un șofer de 28 de ani din comuna Perişoru din județul Călăraşi conducea vineri seara un VW Transporter din direcţia Gura Humorului spre Suceava.

Când a ajuns în zona magazinului Supeco din Șcheia acesta nu s-a încadrat corespunzător, de pe banda a doua şi nu s-a asigurat la virajul stânga, pentru a intra în parcarea Supeco și a intrat în coliziune cu un autoturism BMW, condus pe banda 1 în aceeaşi direcţie de deplasare de un tânăr de 18 ani din comuna Şcheia.

               În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală ușoară a  șoferului VW Transporter care a fost transportat la Spitalul Judeţean Suceava – U.P.U. fiind diagnosticat cu „traumatism accident rurier, T.C.C, traumatism cot şi umăr stâng

 Ambii șoferul au fost testaţi cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ  după care  li s-au recoltat mostre de sânge  la Spitalul Judeţean Suceava

 În acest caz s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru “vătămare corporală din culpă”.


Intră acum și în grupul de