Un adolescent băut și fără permis a luat mașina părinților din curte și a intrat într-un cap de pod din Dorna Arini


Intră acum și în grupul de

Un adolescent în vârstă de 17 ani este cercetat penal pentru că a condus băut și fără permis un autoturism pe care l-a luat din curtea locuinței fără acordul părinților și a provocat un accident în urma căruia a fost rănit.

Potrivit cercetărilor polițiștilor, un tânăr de 17 ani, A. D., a condus în noaptea de sâmbătă spre duminică  un autoturism  Opel Vectra pe care l-a luat din curtea casei fără acordul părinților, pe drumul comunal Pârâul Arinului, din comuna Dorna Arini, din direcţia DN 17 B.

Când a ajuns într-o curbă la dreapta, pe fondul vitezei neadaptate la condiţiile de drum, mașina a derapat  şi a intrat în coliziune cu un cap de pod, iar tânărul a fost rănit, fiind transportat la Spitalul Vatra Dornei.

Adolescentul nu are permis de conducere și se afla sub influenţa băuturilor alcoolice iar autoturismul a fost luat fără acordul părintilor din curtea locuintei.

La testul cu aparatul etilotest s-a stabilit că acesta avea o concentraţie de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cercetările în acest caz sunt efectuate de polițiștii Compartimentului Rutier Vatra Dornei, iar ulterior externării tânărului și după consultarea procurorului de caz se va analiza luarea unei măsuri preventive


Intră acum și în grupul de