Șoferul care a murit în accidentul de la Hârtop intrase pe contrasens pentru a parca în fața casei. Celălalt șofer era băut


Intră acum și în grupul de

Un bărbat a murit marți dimineața într-un accident rutier care s-a înregistrat în comuna Hârtop, iar potrivit primelor cercetări ale polițiștilor bărbatul intrase pe contrasens.

Potrivit anchetei, marți dimineața în jurul orei 01:25, un bărbat de 50 ani din comuna Hârtop, în timp ce conducea un autoturism VW Golf pe str. Nicolae Iorga din satul Hârtop din direcția D.J. 208C către str. Cimitirului a pătruns pe contrasens, după care s-a angajat să efectueze virajul la dreapta pentru a parca în fața locuinței sale, fără să se asigure, astfel fiind acroșat în laterală partea dreaptă de un  autoturism VW Passat condus de către un localnic de 21 ani, localnic, care se deplasa în aceeași direcție de mers.

În urma producerii accidentului șoferul care a intrat pe contrasens a murit, iar un tânăr de 18 ani, localnic, pasager pe locul din dreapta față în autoturismul VW Passat a fost rănit ușor fiind transportat la CPU Fălticeni unde a fost diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral fără a rămâne internat.

Șoferul autoturismului VW Passat a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat.


Intră acum și în grupul de