Un bărbat din Putna a sesizat Poliția după ce a fost scos cu forța dintr-o sală de jocuri pentru că nu avea certificat verde


Intră acum și în grupul de

Un bărbat din Putna a sesizat Poliția prin 112 că ar fi fost lovit și scos cu forța dintr-o sală de jocuri de noroc.

Bărbatul a fost identificat de echipajul de poliție care a venit la sesizarea prin 112 pe drumul comunal din localitatea Gura Putnei, în apropiera unei săli de jocuri de noroc.

Acesta nu prezenta niciun fel de urmă vizibilă de violență, însă le-a spus polițiștilor că ar fi fost lovit de un bărbat care l-a scos din sala de jocuri.

Polițiștii au mers în sala respectivă unde a fost identificat bărbatul reclamat și fiul său care au spus că respectivul a venit sub influența băuturilor alcoolice și a refuzat să părăsească incinta societății comerciale la solicitarea gestionariului care l-a rugat să iasă întrucât nu are certificate verde.

Bărbatul respectiv a recunoscut faptul că l-a scos cu forța pe reclamant afară.

La fața locului a intervenit un echipaj SMURD, în prezența căruia reclamantul a refuzat să fie transportat la Spitalul Municipal Rădăuți pentru investigații suplimentare.

În acest caz a fost deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,lovirea sau alte violențe”.


Intră acum și în grupul de