Un bărbat din Horodniceni a murit carbonizat în incendiul pe care l-a generat dând foc vegetației uscate de pe terenul său


Intră acum și în grupul de

Un bărbat care a dat foc  vegetației uscate de pe un teren agricol a fost găsit mort, carbonizat, pe terenul respectiv.

Polițiștii suceveni au fost anunțați prin 112 că a fost găsit un bărbat decedat pe un câmp din satul Mihăilești din comuna Horodniceni, iar cercetările au stabilit că bărbatul Constantin Mihai, a plecat joi dimineața la un teren agricol din zona denumită popular „Roșia” de pe raza satului Mihăiești cu scopul de a da foc vegetației uscate de la acest teren, având asupra sa o brichetă și un recipient cu motorină.

În jurul orei 16:55, văzând că tatăl său nu mai revine la domiciliu, fiul acestuia s-a deplasat în zona „Roșia” unde a găsit tatăl carbonizat, decedat, pe terenul său și a anunțat poliția.

Cadavrul bărbatului a fost transportat la morga Spitalului Mun. Fălticeni în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cu exactitate a cauzei decesului, fiind deschis un dosar penal pentru „ucidere din culpă” ce va fi soluţionat procedural de către lucrătorii Postului de Poliție Mălini.


Intră acum și în grupul de