Acasă Social Un bărbat din Horodniceni a murit carbonizat în incendiul pe care l-a...

Un bărbat din Horodniceni a murit carbonizat în incendiul pe care l-a generat dând foc vegetației uscate de pe terenul său


Intră acum și în grupul de

Un bărbat care a dat foc  vegetației uscate de pe un teren agricol a fost găsit mort, carbonizat, pe terenul respectiv.

Polițiștii suceveni au fost anunțați prin 112 că a fost găsit un bărbat decedat pe un câmp din satul Mihăilești din comuna Horodniceni, iar cercetările au stabilit că bărbatul Constantin Mihai, a plecat joi dimineața la un teren agricol din zona denumită popular „Roșia” de pe raza satului Mihăiești cu scopul de a da foc vegetației uscate de la acest teren, având asupra sa o brichetă și un recipient cu motorină.



În jurul orei 16:55, văzând că tatăl său nu mai revine la domiciliu, fiul acestuia s-a deplasat în zona „Roșia” unde a găsit tatăl carbonizat, decedat, pe terenul său și a anunțat poliția.

Cadavrul bărbatului a fost transportat la morga Spitalului Mun. Fălticeni în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cu exactitate a cauzei decesului, fiind deschis un dosar penal pentru „ucidere din culpă” ce va fi soluţionat procedural de către lucrătorii Postului de Poliție Mălini.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version