Detaliile accidentului cu un rănit de la Vama: Un șofer de 19 ani a pierdut controlul mașinii într-o curbă și a lovi un autoturism ce venea din sens opus


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 53 e ani din Câmpulung Moldovenesc a fost rănit, vineri după amiaza, într-un accident rutier produs pe DN 17 pe raza comunei Vama.

Potrivit cercetărilor Poliției Suceava, un tânăr de 19 ani a condus în jurul orei 17: 20 un autoturism Alfa Romeo pe DN17 pe raza comunei Vama, în satul Molid, dinspre Câmpulung Moldovenesc spre Gura Humorului, iar într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, nu a adaptat viteza de deplasare, a pierdut controlul asupra direcției de mers şi a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune frontală cu un autoturism Dacia condus regulamentar de un bărbat de 53 de ani din Câmpulung Moldovenesc.

 În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a șoferului de 53 e ani care a fost transportat la CPU Câmpulung Moldovenesc.

Conducătorii auto a fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative în ambele cazuri, dupa care li s-a recoltat câte o probă biologică de sânge în vederea determinării alcoolemiei.    

În acest caz s-a deschis dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.


Intră acum și în grupul de