Un șofer a fost rănit la Boroaia după ce a intrat cu mașina într-o căruță cu lemne, nesemnalizată și neînregistrată


Intră acum și în grupul de

Un șofer de 41 de ani a fost rănit, vineri seara, la Boroaia, după ce a intrat cu mașina într-o căruță încărcată cu lemne.

Potrivit cercetărilor polițiștilor, vineri, în jurul orei 18.15, un bărbat de 41 ani, din Râșca,  în timp ce conducea un autoturism VW Touran pe D.N 15C, în afara localității Boroaia spre Târgu Neamț a intrat în coliziune frontală cu o căruță neînregistrată și nesemnalizată, care era încărcată cu lemn rotund rășinoase și care se deplasa în aceeași direcție de mers.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea șoferului care a fost transportat la Spitalul Județean Suceava, unde a rămas internat.

Conducătorul  auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul  fiind negativ, urmînd să i se recolteze probe de sânge la Spitalul Județean Suceava. 

Din primele verificări, vinovat de producerea accidentului se face căruțașul Petrică B., de 51 ani, din comuna Drăgănești, județul Neamț care circula  pe timp de noapte nefiind semnalizat corespunzător.

Căruțașul a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat și a fost condus la Spitalul Municipal Fălticeni în vederea recoltării unei probe de sânge.

În acest caz a fost întocmit dosar penal.


Intră acum și în grupul de