Trei migranți din Algeria, depistați de polițiștii de frontieră suceveni când mergeau pe jos, pe calea ferată, dinspre Ţibeni spre Dorneşti


Intră acum și în grupul de

Polițiștii de frontieră suceveni au depistat în apropierea frontierei de stat,  trei cetăţeni din Algeria care au încercat să intre ilegal în România din Ucraina, cu scopul de a ajunge în vestul Europei.

Potrivit purtătorului de cuvânt al STPF Suceava, comisar șef Ilie Poroch-Serițan, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră  Siret au depistat, joi, trei cetățeni străini, care se deplasau pe jos, pe calea ferată, dinspre localitatea Ţibeni spre localitatea Dorneşti.

 Deoarece nu își justificau prezența în zonă, aceștia au fost conduși la sediul Poliției de Frontieră, unde, în urma verificărilor s-a stabilit că cei trei bărbaţi sunt cetăţeni din Algeria cu vârste cuprinse între 25 ani şi 30 de ani.

 În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii de frontieră au stabilit faptul că aceştia au trecut ilegal frontiera din Ucraina în România, cu scopul de a ajunge într-o ţară din vestul Europei.

Faţă de cei trei cetăţeni algerieni  se derulează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat, iar în continuare urmează a fi luate măsurile legale  ce se impun.


Intră acum și în grupul de