Un bărbat întors din Spania s-a îmbătat și-a lovit prietena din copilărie care îl primise câteva zile în apartament pentru a-și rezolva mai multe probleme în Suceava


Intră acum și în grupul de

Un bărbat care s-a întors din Spania pentru a-și rezolva câteva probleme în municipiul Suceava și care a fost ținut în apartamentul unei cunoștințe din copilărie s-a îmbătat și și-a lovit prietena care a sesizat Poliția.

O femeie de 43 de ani din Suceava a sesizat Poliția, vineri după amiza, că are un scandal cu un prieten, iar o patrulă de poliție a mers la respectivul apartament de pe Aleea Lalelelor unde femeia le-a povestit că de câteva zile a venit la ea o cunoştinţă mai veche din copilărie pe care a hotărât să o găzduiască întrucât acesta avea de rezolvat câteva probleme în Suceava.

În cursul zilei de vineri, în momentul în care femeia s-a întors la domiciliu l-a observat pe amicul ei, un bărbat de 43 ani sub influenţa băuturilor alcoolice, iar pe fondul acestui aspect şi al unor discuţii în contradictoriu cel din urmă a lovit-o cu palma peste faţă pe femeie, motiv pentru care aceasta a apelat 112 solicitând sprijin în vederea detensionării situaţiei.

Polițiștii l-au găsit în locuință pe bărbat aflat sub influenţa băuturilor alcoolice care a declarat că a venit din Spania şi pe timpul cât avea de rezolvat nişte probleme personale a cerut ajutor prietenei sale pentru a-l găzdui.

El a părăsit locuinţa la solicitarea proprietarei.

Femeia a declarat că între cei doi nu există nici un fel de relaţie de nici o natură, ci doar este o cunoştinţă din copilărie pe care a dorit să o ajute.

Polițiștii au întocmit proces-verbal de constatare fiind consemnată poziţia femeii de a nu formula plângere penală, cercetările urmând a fi continuate de către lucrători din cadrul Poliției Suceava – Compartimentul Proximitate, privind  săvârșirea infracțiunii de ,,lovirea sau alte violențe”. Bărbatul a fost sancţionat contravenţional pentru limbajul adoptat în prezenţa lucrătorilor de poliţie.    


Intră acum și în grupul de