Petrecere cu zeci de participanți la o cabană turistică din Deia oprită de polițiști. Organizatorul a fost amendat cu 3000 de lei


Intră acum și în grupul de

Polițiștii suceveni au oprit o petrecere organizată sâmbătă cu încălcarea legislației Covid19 la o cabană din Deia.

Potrivit Poliției Județene Suceava, sâmbătă seara la ora  20:40, polițiștii Secției nr. 14 Poliție Rurală Vama, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au obținut o informație cu privire la faptul că pe raza satului Deia din comuna Frumosu are loc o petrecere la o cabană turistică, nerespectându-se prevederile Legii nr. 55/2020.

Polițiștii s-au deplasat la faţa locului, ocazie cu care au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind identificate în incinta cabanei un număr de aproximativ 30 de persoane, care organizaseră o masă festivă.

Din discuţiile purtate cu acestea, s-a stabilit faptul că organizatorul evenimentului este un bărbat de 46 ani din Paltinu, din comuna Vatra Moldoviţei, persoana respectivă recunoscând acest aspect în faţa lucrătorilor de poliţie.

Cu prilejul intervenţiei, evenimentul a fost oprit și iar organizatorul a fost sancţionat contravențional cu amendă în valoare de 3000 de lei.


Intră acum și în grupul de