Un sucevean și-a reclamat mama la Poliție că vrea să iasă din casă deși el are Covid și că aceasta l-ar fi lovit și jignit. Femeia nu apare în baza de date ca având o măsură de carantinare sau izolare


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 38 de ani din municipiul Suceava a reclamat, marți, prin 112 că are un conflict cu mama sa care a încercat să părăsească locuința deși el este infectat cu SARS-CoV-2, fiind în izolare.

Polițiștii au stabilit că bărbatul avut în cursul zilei un scandal cu mama sa cu privire la faptul că aceasta ar fi dorit să părăsească locuința deși conform prevederilor legale aceasta nu ar fi avut voie întrucât la data de 26.01.2022, el a fost depistat pozitiv la virusul SARS-CoV-2 și trebuie să rămână în izolare până la data de 01.02.2022 inclusiv întrucât este vaccinat cu ambele doze de vaccin.

 În urma neînțelegerilor dintre cei doi, mama sa, de 58 ani, l-ar fi lovit cu pumnul în zona brațului stâng și i-ar fi adresat cuvinte jignitoare.

Polițiștii au întocmit formularului de risc și au constatat că nu există risc iminent pentru emiterea unui ordin de protecție provizoriu.

Totodată, reclamantul a declarat verbal faptul că dorește efectuarea de cercetări penale privind săvârșirea infracțiunii de violența în familie

De menționat este că mama acestuia nu figurează în bazele de date transmite de lucrătorii din cadrul DSP Suceava cu persoanele care trebuie să stea în carantină.

Polițiștii le-au pus în vedere celor doi să respecte prevederile Legii55/2020, iar în caz contrar vor suporta rigorile legii.


Intră acum și în grupul de