Acasă Social Elev campulungean in lotul national largit al Olimpiadei Stiinte pentru Juniori

Elev campulungean in lotul national largit al Olimpiadei Stiinte pentru Juniori


Intră acum și în grupul de

Un elev câmpulungean s-a calificat în lotul naţional lărgit al Olimpiadei Ştiinţe pentru Juniori. Recent a avut loc la Oradea, judeţul Bihor, faza naţională a Olimpiadei Ştiinţe pentru Juniori, ediţia a IV-a , la care a participat un lot format din 3 elevi din judeţul Suceava. Olimpiada Ştiinţe pentru Juniori se adresează elevilor din învăţământul obligatoriu, clasele a VII-a, a VIII-a şi a IX-a, cu respectarea condiţiei ca participantul să nu împlinească vârsta de 16 ani până la data de 31 decembrie 2010.

Participarea la această olimpiadă a fost una individuală, după o programă şi o bibliografie unică (programa şi subiectele de concurs sunt valabile atât pentru elevii din clasa a VII-a, cât şi pentru elevii din clasa a VIII-a şi a IX-a). Probele de concurs au fost una teoretică şi o alta practică.



Elevul Morozan V. Vlad Petru de la Şcoala cu clasele I-VIII Nr.3 „Bogdan Vodă” Câmpulung Moldovenesc, pregătit de profesorii Ichim Belamia la chimie, Horea Maria la biologie şi Iftimie Lăcramioara la fizică, a obţinut o menţiune M.E.C.T.S. şi calificarea în lotul naţional lărgit.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version