Locuință din Costișa, mistuită de un incendiu. O femeie a suferit un atac de panică


Intră acum și în grupul de

Pompierii militari ai Detașamentului Rădăuți, împreună cu lucrători ai Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Frătăuții Noi și Frătăuții Vechi, au intervenit cu șase autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD B2, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din localitatea Costișa.

Potrivit ISU Suceava, la sosirea echipajelor, ardeau generalizat casa de locuit și anexele gospodărești, cu pericol de propagare la locuința învecinată.

Pe timpul intervenției, pompierii paramedici SMURD au acordat primul ajutor medical unei femei în vârstă de 89, care a suferit un atac de panică, dar ulterior, aceasta a refuzat transportul la spital.

În incendiu au ars acoperișul casei de locuit și anexele gospodărești, corp comun, construite din lemn, pe o suprafață de aproximativ 200 de metri pătrați, iar flăcările au afectat și camerele locuinței, cu bunurile din interior.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost jar sau scântei, provenite din coșul de fum necurățat, a menționat sursa citată.

Pompierii au lichidat incendiul după o intervenție care a durat trei ore și au salvat locuința învecinată.


Intră acum și în grupul de