Un tânăr sucevean beat a distrus oglinzi de la mai multe mașini și coșuri de gunoi din Burdujeni. Acum este cercetat penal


Intră acum și în grupul de

Un tânăr sucevean în vârstă de 20 de ani a distrus, joi seara, oglinzi de la mai multe mașini, dar și coșuri de gunoi, el fiind identificat de polițiști și dus la secție pentru audieri.

Astfel, joi seara, Poliția Burdujeni a fost sesizată prin 112 că pe strada Păcii, un tânăr a distrus oglinzile unor autoturisme.

În mai puțin de cinci minute un echipaj de poliție a ajuns  locul respectiv, în fața blocului 121 de pe strada Păcii, fiind identificat un tânăr de 20 ani din municipiul Suceava.

Polițiștii au constatat că pe fondul consumului de băuturi alcoolice, în timp ce se deplasa pe stradă tânărul a distrus prin lovire cu piciorul un număr de 3 oglinzi de la trei autoturisme, iar de asemenea, au fost observate două coșuri de gunoi care au fost distruse în urma unor lovituri cu piciorul tot de acesta.

La sediul secției de poliție tânărul a recunoscut faptul că aflându-se sub influența băuturilor alcoolice a distrus oglinzile autoturismelor mai sus menționate și coșurile de gunoi, fără a conștientiza acest lucru.

Valoarea totală a prejudiciului a fost estimată la suma de 1700 de lei.

În acest caz cercetările urmează a fi continuate de polițiștii din cadrul Compartimentului de Proximitate pentru trei infracțiuni de distrugere.


Intră acum și în grupul de