Cumătrie organizată într-un local din Frumoasa, întreruptă de polițiștii suceveni, iar organizatorul și administratorul localului au fost sancționați


Intră acum și în grupul de

Polițiștii SPR 9 Șcheia care efectuau, sâmbătă seara în jurul orei 21:30 activități de prevenire și combatere a răspândirii virusului SARS COV2 au constatat faptul că la un restaurant din localitatea Frumoasa, are loc o petrecere.

Având în vedere aspectele constatate, s-a intervenit cu o patrula din cadrul Secției Șcheia, 2 echipaje din cadrul Biroului Ordine Publică – Poliția Municipiului Suceava și o grupă de jandarmi din cadrul I.J.J. Suceava, ocazie cu care s-a stabilit faptul că în incinta localului din localitatea Frumoasa se desfășura o cumătrie la care participau circa 30 de persoane.

În interior a fost identificat un bărbat din localitatea Sf. Ilie, din comuna Șcheia și mai mulți membri ai familiei sale care sărbătoreau un eveniment privat. Aceștia consumau băuturi alcoolice și non alcoolice, în interior fiind identificat și un sistem audio de redare a muzicii.

Evenimentul a fost întrerupt de lucrătorii de poliție, iar persoanele participante au părăsit locația.

În acest caz s-a luat măsura sancționării contravenționale a organizatorului evenimentului privat, precum și a societății comerciale care a permis desfășurarea evenimentului.


Intră acum și în grupul de