Amenzi pentru nerespectarea măsurilor din pandemie și dosar penal după ce polițiștii au fost solicitați la un bar din Stroiești să ancheteze distrugerea unui aparat slot machine


Intră acum și în grupul de

Un tânăr este cercetat penal pentru „distrugere” după ce a avariat un aparat slot machine dintr-un local din Stroiești, dar au fost aplicate sancțiuni și pentru nerespectarea măsurilor din pandemie.

Polițiștii SPR 9 Șcheia au fost seiszați luni după amiaza că un tânăr a distrus un aparat ”Slot machine”, ce este amplasat în incinta unui bar din Stroiești, unde într-o încăpere a imobilului sunt amplasate patru aparate ”Slot machine”.

Astfel, un tânăr de de 22 ani din localitatea Stroiești, în timp ce se afla în încăperea special destinată aparatelor ”Slot machine”, folosind aparatul și fără a avea vreun motiv, a lovit cu pumnul ecranul aparatului, spărgând sticla acestuia.

În acest caz s-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „distrugere”.

Totodată, în urma verificărilor efectuate, s-a constatat că la intrarea în încăperea special destinată aparatelor tip ”slot machine”, tânărului nu i s-a solicitat să prezinte dovada vaccinării împotriva SARS-CoV-2, a trecerii prin boală sau a unui rezultat negativ pentru infecția cu SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore.

În această situația s-a luat măsura sancționării contravenționale cu amendă în valoare de 500 de lei a tânărului, dar și sancționarea contravențională a societății comerciale.


Intră acum și în grupul de