Un bărbat din Stulpicani circula în plină noapte cu farurile mașinii stinse. Era băut și nu avea nici permis


Intră acum și în grupul de

Polițiștii suceveni au deschis dosar penal pe numele unui bărbat de 35 de ani din Stulpicani care a fost prins la volanul unui autoturism circulând băut și fără permis de conducere.

Potrivit Poliției Județene Suceava, miercuri, la ora 00:15, un bărbat de 35 ani, din comuna Stulpicani, a condus un autoturism pe strada Calea Transilvaniei din municipiul Câmpulung Moldovenesc, dinspre Vama spre Pojorâta fără a utiliza luminile de întâlnire pe timpul deplasării, fapt pentru care s-a procedat la efectuarea semnalului regulamentar de oprire, conducătorul auto conformându-se.

Cu ocazia controlului efectuat, dar și din discuțiilor purtate cu cel în cauză s-a constatat faptul că acesta emană halenă alcoolică, sens în care i s-a solicitat să se supună unei testări cu aparatul alcooltest, acesta fiind de acord. 

În urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat o concentrație alcoolică de 0.43 mg/l alcool pur în aerul expirat și i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cu ocazia controlului efectuat și din discuțiilor purtate cu conducătorul autoturismului s-a constatat faptul că șoferul nu posedă permis de conducere, aspect confirmat în urma consultării bazelor de date.

În acest caz s-a întocmit dosar penal privind infracțiunile de „conducere sub influența alcoolului” și „conducere fără permis”.


Intră acum și în grupul de