Detaliile accidentului de la Măzănești cu un rănit: Un șofer a pătruns pe contrasens intenționând să vireze la stânga


Intră acum și în grupul de

Un bărbat din Drăgoiești este cercetat penal pentru vătămare corporală din culpă după ce a generat o coliziune în Măzănăești din cauză că nu a respectat regulile de circulație.

Astfel, miercuri în jurul orei 10:00 un bărbat de 58 de ani din Drăgoiești conducea un autoturism Toyota, pe DJ 209C, în interiorul localităţii Măzănăești, dinspre Suceava către Gura Humorului.

La un moment dat, din cauză că nu a acordat prioritate de trecere autoturismelor din sens opus, a pătruns pe contrasens cu intenția de a efectua virajul la stânga, moment în care a intrat în coliziune cu un autoturism Mercedes-Benz, care circula pe DJ 209C, din direcția Gura Humorului către Suceava, condus de un bărbat de 53 de ani din comuna Cornu Luncii.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală ușoară a șoferului autoturismului Toyota care a fost transportat la Spitalul Sf. Ioan cel Nou de la Suceava, unde, în urma acordării de îngrijiri medicale, i s-a stabilit diagnosticul: „traumatism ușor prin accident rutier, traumatism toraco-abdominal prin accident rutier”, fără să rămână internat.

Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest rezultatele fiind negative.

Din primele cercetări efectuate la faţa locului, a rezultat faptul că vinovat de producerea evenimentului rutier se face conducătorul autoturismului marca Toyota care nu a acordat prioritate de trecere autoturismului care  circula din sens opus.

În acest caz s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă(autoaccidentare).


Intră acum și în grupul de