Țigări de contrabandă găsite ascunse într-un microbuz care a intrat în România prin Vama Siret


Intră acum și în grupul de

Poliţiştii de frontieră din cadrul P.T.F. Siret au descoperit joi seara, ascunse într-un microbuz, aproximativ 1.400 pachete cu țigări de proveniență ucraineană.

Marfa, în valoare de peste 2.000 lei, a fost ridicată în vederea confiscării, iar şoferul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 5.000 lei.

Purtătorul de cuvânt al Poliției de Frontieră Suceava, comisar șef Ilie Poroch-Serițan, a declarat că joi, în  în jurul orei 19:20, s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Siret, pe sensul de intrare în țară, un bărbat cu dublă cetăţenie româno-ucraineană, în vârstă de 38 de ani, conducând un microbuz marca Mercedes Benz, înmatriculat în Ucraina.

În baza analizei de risc, polițiștii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au efectuat un control amănunțit asupra autovehiculului, persoanei și bagajelor și au descoperit, între scaune şi un pat amenajat în interiorul microbuzului, un număr de 1.370  pachete cu ţigări, de provenienţă ucraineană.

Întreaga cantitate de ţigări, în valoare totală de 2.055 lei, a fost ridicată în vederea confiscării, iar şoferul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 5.000 de lei.


Intră acum și în grupul de