Un șofer băut care circula cu 120 km/h prin Vicovu de Sus a fost amendat cu 3.480 de lei și este și cercetat penal


Intră acum și în grupul de

Un șofer a fost amendat de polițiștii suceveni cu 3.480 de lei și este cercetat penal după ce a condus băut un autoturism cu 120 km/h prin orașul Vicovu de Sus și a efectuat o depășire pe marcaj continuu.

Astfel, sâmbătă în jurul orei 23.20, polițiștii delegați de la Poliția Municipiului Suceava la Poliţia oraşului Vicovu de Sus, în timp ce se aflau pe strada Calea Cernăuți din Vicovu de Sus, cu autospeciala de poliție  dotată cu aparat radar, au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism marca VW Passat, al cărui șofer a efectuat neregulamentar manevra de depășire, încălcând astfel marcajul longitudinal continuu, precum și pentru că acest circula cu viteza de 120 km/h în localitate.

Șoferul s-a conformat oprind autoturismul pe partea dreaptă.

Polițiștii au stabilit faptul că la volanul autoturismului se află un bărbat de 42 ani, din localitatea Straja, acesta prezentând pentru control documentele solicitate.

Acesta emana halenă alcoolică,  motiv pentru care s-a procedat la testarea cu  etilotest rezultat fiind de 0.82 mg./l pur alcool în aerul expirat și i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Pentru contravențiile comise, acesta a fost sancționat cu amendă în cuantum de 3.480 lei și s-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „conducere sub influența alcoolului”. 


Intră acum și în grupul de