Doi suceveni au fost salvați de la sinucidere. Un tânăr s-a spânzurat cu cureaua de la pantaloni, iar o femeie și-a tăiat venele


Intră acum și în grupul de

Doi suceveni au încercat, sâmbătă, să-și ia viața, fiind salvați în ultimul moment.

Astfel, sâmbătă dimineața polițiștii Secției13 Poliție Rurală Bălcăuți au fost sesizați prin 112 de un bărbat că a văzut o persoană cu o curea înfășurată în jurul gâtului.

Patrula de serviciu s-a deplasat pe imediat în zona respectivă și a constatat că pe partea stângă a DC 35 Bălcăuți, pe marginea șanțului se află un tânăr de 22 ani, culcat pe spate, având în jurul gâtului cureaua de la pantaloni.

Polițiștii au procedat de urgență la înlăturarea curelei de la nivelul gâtului.

Inițial tânărul era inconștient, dar ulterior și-a recăpătat conștiința și a declarat că a intenționat să se sinucidă.

Un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Suceava l-a preluat pe tânăr care a fost transportat la Spitalul de Boli Cronice Siret pentru a investigații medicale, după care a fost internat nevoluntar la Secția de Psihiatrie Siret.

Tânărul se afla sub influența băuturilor alcoolice și din verificări s-a stabilit că a mai fost internat la aceeași unitate medicală pentru tulburări de comportament.

Tot sâmbătă dimineața Poliția municipiului Vatra Dornei a fost sesizată prin 112 de un bărbat că și-a găsit mama căzută în casă cu venele tăiate.

Polițiștii au stabilit că femeia, în vârstă de 73 de ani, locuiește singură într-un imobil în aceeași curte cu fiul ei, iar sâmbătă dimineața fiul a mers la casa mamei și a găsit-o căzută lângă masa din bucătărie, conștientă, cu o plagă deschisă în zona încheieturii mâinii stângi ca urmare a folosirii unui cuțit.

Un echipaj de ambulanţă care a preluat femeia conştientă, fiind transportată la Spitalul municipal Vatra Dornei, fiind diagnosticată cu plagă contuză antebraț stâng cu secțiunea mușchilor și tendoanelor, tentativă de suicid.

În acest caz s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă ce va fi soluționat procedural de agenții Postului de Poliție Dorna Candrenilor.


Intră acum și în grupul de