Detaliile accidentului cu trei răniți de pe DN 17: O șoferiță a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat în șanțul de pe marginea drumului între Stroiești și Șcheia

Trei persoane au fost rănite, duminică după amiaza, după ce un autoturism s-a răsturnat în șanțul de pe marginea DN 17 între Stroiești și Trei Movile.

Potrivit cercetărilor polițiștilor, o femeie din municipiul Suceava a condus, duminică, la ora 17:25 un autoturism Volkswagen Golf, pe D.N. 17, între localitățile Șcheia și Stroiești, spre Suceava, iar din motive necunoscute până în prezent a pierdut controlul asupra direcției de mers și a părăsit suprafața carosabilă prin partea dreaptă, vehiculul răsturnându-se în zona șanțului colector, adiacent suprafeței de rulare.

În urma accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală a conducătoarei auto, a unei alte femei pasageră pe scaunul dreapta față și a unui bărbat, pasager pe bancheta spate în interiorul autoturismului, toți fiind transportați la Spitalul Județean Suceava pentru investigaţii de specialitate.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool în aerul expirat, după care i s-a prelevat o mostră biologică de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei la Spitalul Judeţean Suceava.

Cercetările în acest caz sunt continuate de lucrători din cadrul Biroului Rutier Suceava sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.