Detaliile accidentului cu trei răniți de pe DN 17: O șoferiță a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat în șanțul de pe marginea drumului între Stroiești și Șcheia


Intră acum și în grupul de

Trei persoane au fost rănite, duminică după amiaza, după ce un autoturism s-a răsturnat în șanțul de pe marginea DN 17 între Stroiești și Trei Movile.

Potrivit cercetărilor polițiștilor, o femeie din municipiul Suceava a condus, duminică, la ora 17:25 un autoturism Volkswagen Golf, pe D.N. 17, între localitățile Șcheia și Stroiești, spre Suceava, iar din motive necunoscute până în prezent a pierdut controlul asupra direcției de mers și a părăsit suprafața carosabilă prin partea dreaptă, vehiculul răsturnându-se în zona șanțului colector, adiacent suprafeței de rulare.

În urma accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală a conducătoarei auto, a unei alte femei pasageră pe scaunul dreapta față și a unui bărbat, pasager pe bancheta spate în interiorul autoturismului, toți fiind transportați la Spitalul Județean Suceava pentru investigaţii de specialitate.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool în aerul expirat, după care i s-a prelevat o mostră biologică de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei la Spitalul Judeţean Suceava.

Cercetările în acest caz sunt continuate de lucrători din cadrul Biroului Rutier Suceava sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.


Intră acum și în grupul de