Un sucevean băut și fără permis, interceptat de polițiști după ce a făcut slalom printre mașini pe Calea Obcinelor din municipiul Suceava


Intră acum și în grupul de

Un sucevean este cercetat penal după ce a condus băut și fără permis un autoturism pe Calea Obcinilor din municipiul Suceava.

Un echipaj rutier din cadrul Poliției municipiului Suceava-Biroul Rutier care supraveghea traficul rutier pe  Calea Obcinelor a observat un autoturism Audi A4, care circula pe Calea Obcinelor, iar conducătorul acestui vehicul a devansat în repetate rânduri mai multe autovehicule, schimbând succesiv banda de circulație.

Conducătorul autoturismului Audi A4, a oprit în parcarea unui magazin din zonă fiind interceptat de către lucrătorii de poliție.

La volanul autoturismului a fost identificat un bărbat care a spus că nu are documentele personale și cele ale vehiculului asupra sa.

În baza datelor declarate verbal s-a stabilit că este vorba de un sucevean în vârstă de 31 de ani care nu figura în baza de date ca fiind posesor de permis de conducere, dar aceasta a declarat lucrătorilor de poliție faptul că deține un permis de conducere eliberat de autoritățile din Regatul Unit al Marii Britanii.

Pentru continuarea cercetărilor bărbatul a fost condus la sediul subunității de poliție, unde a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0,38mg./l. alcool pur în aerul expirat.

În acest caz s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, iar bărbatul a fost și amendat contravențional.


Intră acum și în grupul de