Acasă Social Cursurile la orga, cele mai solicitate la Scoala Populara de Arta „Ion...

Cursurile la orga, cele mai solicitate la Scoala Populara de Arta „Ion Irimescu”


Intră acum și în grupul de

Nici bine nu au început înscrierile pentru anul şcolar 2010-2011 la Şcoala Populară de Arte „Ion Irimescu” Suceava, că la clasa de orgă, deja s-au ocupat toate locurile. „Vom discuta cu părinţii, dacă nu vom putea să suplimentăm locurile vom încerca să-i îndrumăm spre pian, pentru că pianul este un instrument de la care se poate trece la orgă şi la acordeon”, a spus directorul şcolii, Petru Horvat.

Solicitări multe sunt şi la pian, secţie care funcţionează cu 5 norme didactice, dar şi la instrumente tradiţionale. „Noi avem autonomie la posturi şi vom merge pe cerere şi ofertă, încercând să suplimentăm posturile acolo unde afluenţa este mare”, a declarat directorul Horvat.



Ca noutate, anul acesta s-a reactivat Secţia de dans de societate şi dans sportiv, care nu a funcţionat anul trecut din cauză lipsei cadrului didactic respectiv.

Oferta Şcolii Populare de Artă mai cuprinde clase la canto (muzică populară, uşoară, clasică), vioară, chitară, acordeon, clarinet-saxofon-nai, trompetă, ţambal, contrabas, dans popular, artă foto şi nu în ultimul rând Pictură, Artă decorativă şi Grafică. „Noi aşteptăm pe toată lumea să vină, în funcţie de oferta educaţională, dar m-aş bucura dacă ar fi mai mulţi elevi la Arte plastice, pentru că avem profesori de excepţie”, a menţionat Petru Horvat.

Înscrierile se fac la sediul şcolii menţionate, de pe strada Universităţii Nr. 48, între orele 8-16. Pe 18 septembrie se va desfăşura selecţia pentru anul I.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version