Procurorii suceveni au reținut un suspect în cazul omorului din Bunești. Criminalul a tăiat gâtul unui bărbat și i-a înfipt un briceag în ochi


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 44 de ani a fost reținut și urmează să fie prezentat Tribunalului Suceava în vederea arestării preventive fiind acuzat de omor.

Potrivit Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, procurorii au luat, marți,  față de un inculpat măsura reținerii pentru 24 de ore, pentru săvârşirea infracţiunii de omor, iar miercuri s-a propus judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Suceava luarea măsurii arestării preventive faţă de acesta, pentru 30 de zile.

Din probatoriul administrat până în acest moment al urmăririi penale a rezultat că la data de 12 noiembrie 2021, un bărbat din Bunești a sesizat  la 112 că vecinul său este decedat în locuința proprie.              

Echipajul care s-a deplasat la faţa locului, la locuința victimei, a constatat că sesizarea se confirmă, identificând la fața locului cadavrul victimei, care prezenta o plagă tăiată la nivelul gâtului, iar în globul ocular stâng era înfipt un cuțit tip briceag

După înregistrarea cauzei pe rolul organului de urmărire penală s-au efectuat cercetări, însă nu au fost obţinute date certe care să conducă la identificarea unui potenţial autor, care a fost identificat ulterior prin mijloace științifice, acesta fiind un bărbat de 44 de ani.

Cauza este instrumentată de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava împreună cu poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava – Serviciul Investigaţii Criminale și al Secției de Poliție Rurală competentă teritorial.

Cercetările în acest caz continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi a stabilirii răspunderii penale.


Intră acum și în grupul de