Un bărbat din Mușenița a fost grav rănit după ce a fost proiectat în afara cabinei tractorului cu care s-a răsturnat într-o râpă de 30 de metri


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 46 de ani din Mușenița a suferit răni la cap,  picioare și mâini după ce a fost proiectat în afara cabinei tractorului cu care s-a răsturnat într-o râpă adâncă de 30 de metri.

Potrivit primelor cercetări ale poliției, un bărbat de 46 ani a arat, marți după amiaza, cu tractorul agricol proprietate personală, o suprafața de 5 ha, de pe raza satului Vășcăuți, împreună cu un alt bărbat care conducea un alt tractor.

La un moment dat, tractoristul a ajuns în capătul suprafeței, iar când a efectuat manevra de întoarcere a tractorului, a pierdut controlul vehiculului și s-a răsturnat în râpa din apropiere, cazând de la o înălțime de circa 25 – 30 de metri.

În urma impactului cu solul, tractoristul a fost proiectat din cabina tractorului la o distanță de circa 5 metri, suferind mai multe răni la picioare, mâini și cap.

Bărbatul a fost preluat de un echipaj SMURD și transportat la Spitalul de Urgență Județean ” Sf. Ioan cel Nou” Suceava cu diagnosticul de ”politraumatism”. 

 În acest caz se fac cercetări pentru „vătămare corporală din culpă”, dosarul urmând a fi soluţionat procedural de către lucrătorii din cadrul Postului de Poliție Mușenița.


Intră acum și în grupul de