Un tânăr sucevean care a furat produse din magazinul unui centru comercial sucevean, prins de polițiști după un nou furt dintr-un alt magazin


Intră acum și în grupul de

Un tânăr sucevean în vârstă de 20 de ani este cercetat penal pentru furt după ce a fost identificat ca fiind autorul mai multor furturi din magazine ale unui centru comercial sucevean.

Un agent de pază al magazinului Media Galaxy din incinta Shopping City Suceava a sesizat, miercuri, Polișia,  cu privire la faptul că a observat un tânăr care a sustras în zilele anterioare mai multe bunuri.

Patrula de ordine publică s-a deplasat imediat la centrul comercial unde agentul de pază le-a spus polițiștilor că un tânăr a furat, duminică, două aparate de tuns în valoare de aproximativ 500 de lei și se află din nou în magazin.

Acesta a fost identificat ca fiind un tânăr în vârstă de 20 de ani, Ionuț V., din municipiul Suceava.

Acesta a relatat faptul că în după amiaza zilei de duminică s-a deplasat în magazinul Media Galaxy din incinta Complexului Comercial Shopping City,  a luat de pe raft două aparate de tuns, le-a pus în bagajul pe care îl avea asupra sa și a trecut de casele de marcat, fără a achita produsele.

El a spus că a vândut aparatele în cartierul Burdujeni, unor persoane, contra sumei de 100 de lei, fiind întocmit proces verbal de depistare în acest sens.

Din cauză că tânărul a avut un comportament suspect la vederea organelor de poliție, s-a procedat la controlul bagajului ce-l avea asupra sa, ocazie cu care a fost identificată o pereche de pantaloni de trening în valoare de 84.90 lei și o geacă de culoare neagră în valoare totală de 155 lei pe care acesta le furase din magazinul New Yorker cu 10 minute înainte să fie interceptat de polițiști

El a recunoscut că a rupt sigiliul de siguranță de la articolele vestimentare respective, le-a pus în bagajul care îl avea asupra sa și a trecut de casele de marcat, fără a achita produsele.

Bunurile au fost predate reprezentantului magazinului.

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate, tânărul recunoscând comiterea faptei, motiv pentru care a fost condus la sediul Secției de Poliție Burdujeni pentru continuarea cercetărilor, fiind întocmit proces verbal de constatare a infracțiunii flagrante, cercetările urmând a fi continuate de către lucrătorii Compartimentului Proximitate, pentru furt.


Intră acum și în grupul de