Bărbatul care a provocat accidentul de la Moara era băut și nu are nici permis de conducere


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 33 de ani din Moara, Gheorghe B. a fost rănit sâmbătă seara, după ce a pierdut controlul volanului.

Acesta a condus un autoturism VW Golf, pe strada Universității din satul Moara Nica dinspre satul Moara Carp către Primăria Moara.

Bărbatul, care nu are permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule,  într-o curbă la stânga, pe fondul vitezei și al consumului de băuturi alcoolice, a pierdut controlul asupra direcței de mers, a intrat în coliziune cu gardul ce împrejmuiește o casă, după care a revenit pe partea carosabilă și s-a oprit pe sensul opus de mers.

În urma impactului a rezultat  vătămarea corporală ușoară a bărbatului care a fost transportat la Spitalul Județean Suceava pentru îngrijiri medicale, ocazie cu care i-a fost stabilit următorul diagnostic:  TCC, traumatism toraco-abdominal; traumatism membru inferior.                   

El a fost testat cu aparatul etilotest,  rezultatul fiind  0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiindu-i  prelevate două mostre de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. 

În acest caz s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul savârşirii infracţiunilor de conducere fără permis, conducere sub influența băuturilor alcoolice și  „vătămare corporală din culpă”.


Intră acum și în grupul de