Un bărbat din comuna Satu Mare a suferit arsuri grave când încerca să facă focul în sobă după ce s-a aprins benzina căzută pe covor


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 54 de ani din comuna Satu Mare a suferit, miercuri, arsuri pe față, gât și mâini după ce atunci când aprindea focul în sobă s-a aprins benzina care a căzut pe covor.

Bărbatul a încercat să aprindă focul într-o sobă a locuinței, dar s-a aprins benzina care a căzut pe covor și acesta a suferit arsuri.

El a mers la o cumnată care locuiește în apropiere și a rugat-o să cheme pe cineva cu mașina să îl ducă la spital.

Aceasta a chemat în ajutor câțiva vecini și pe sora victimei, iar până la sosirea acestora, rănitul s-a întors la domiciliu.

Ulterior a fost solicitată o ambulanță prin intermediul 112 care a acordat îngrijiri medicale și l-au transportat pe bărbat la Spitalul Județean Suceava pentru a primi îngrijiri medicale de specialitate.

Acesta a fost internat cu diagnosticul preliminar de arsuri de gradul 1,2,3 și 4 la nivelul membrelor superioare și inferioare, arsură de gradul 2 și 3 la nivelul feței și gâtului și arsură importantă pe cale aeriană superioară cu edem masiv al feței.

În urma incendiului din locuință, pe lângă rănirea bărbatului, au ars bunuri din interior și s-au degradat pereții casei de locuit pe aproximativ 50 m2, prejudiciul fiind în valoare de aproximativ 3000 de lei.


Intră acum și în grupul de