O fată și mama ei din Ucraina și un sucevean au fost răniți  la Șcheia după ce șoferul unei mașini a intrat pe contrasens și lovit un taxi

Trei persoane au fost rănite, sâmbătă după amiaza, pe drumul comunal 74 din comuna Șcheia după ce șoferul unui autoturism a pătruns pe contrasens lovind frontal un taximetru.

Potrivit cercetărilor poliției, un tânăr de 30 ani din Mitocu Dragomirnei, a condus un autoturism VW Passat pe drumul comunal 74, în localitatea Șcheia, dinspre cartierul Ițcani spre DN 17, iar la intersecția cu DJ 178A, a pătruns pe sensul opus de mers și a intrat în coliziune frontală cu un taximetru condus regulamentar  de un bărbat de 67 de ani din Suceava.  

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a trei persoane, respectiv a conducătorului autoturismului Skoda și vătămarea corporală a două persoane din autoturismul VW Passat, de cetățenie ucraineană, o femeie de 40 de ani și fiica ei de 13 ani.                                                                                                                                                                                                                                                                                          

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind 0,00 mg/l. De asemenea, acestora le-au fost recoltate şi mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Răniții au fost transportați la spital, dar nu au necesitat internarea.

În acest caz s-a întocmit dosar penal privind infracţiunea de „vătămare corporală din culpă”.