O fată și mama ei din Ucraina și un sucevean au fost răniți  la Șcheia după ce șoferul unei mașini a intrat pe contrasens și lovit un taxi


Intră acum și în grupul de

Trei persoane au fost rănite, sâmbătă după amiaza, pe drumul comunal 74 din comuna Șcheia după ce șoferul unui autoturism a pătruns pe contrasens lovind frontal un taximetru.

Potrivit cercetărilor poliției, un tânăr de 30 ani din Mitocu Dragomirnei, a condus un autoturism VW Passat pe drumul comunal 74, în localitatea Șcheia, dinspre cartierul Ițcani spre DN 17, iar la intersecția cu DJ 178A, a pătruns pe sensul opus de mers și a intrat în coliziune frontală cu un taximetru condus regulamentar  de un bărbat de 67 de ani din Suceava.  

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a trei persoane, respectiv a conducătorului autoturismului Skoda și vătămarea corporală a două persoane din autoturismul VW Passat, de cetățenie ucraineană, o femeie de 40 de ani și fiica ei de 13 ani.                                                                                                                                                                                                                                                                                          

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind 0,00 mg/l. De asemenea, acestora le-au fost recoltate şi mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Răniții au fost transportați la spital, dar nu au necesitat internarea.

În acest caz s-a întocmit dosar penal privind infracţiunea de „vătămare corporală din culpă”.


Intră acum și în grupul de