Doi tineri din Voitinel, prinși la un interval de cinci minute de poliție că circulau fără permis și cu mopeduri neînmatriculate


Intră acum și în grupul de

Doi tineri din Voitinel au fost prinși, sâmbătă după amiaza, de poliție, în timp ce circulau cu două mopede neînmatriculate și fără să dețină permis.

Astfel, la ora 15:50, polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Gălănești, au oprit un moped Piaggio, care nu avea plăcuța cu numărul de înregistrare,  condus de Florin M. de 26 ani din Voitinel, ce se deplasa pe DC Voitinel dinspre DN 2E către  comuna Voitinel.

Din verificările efectuate în bazele de date ale Poliției Române, s-a constatat că tânărul nu figurează ca fiind posesor de permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar mopedul condus nu figurează ca fiind înregistrat/înmatriculat.

La cinci minute distanță, la ora 15:55, aceiași polițiști din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Gălănești, au oprit un moped Malaguti, fără plăcuță cu numărul de înregistrare, condus de Ionuț B. în vârstă de 28 ani, din Voitinel ce se deplasa dinspre DN 2E către  comuna Voitinel.

Din verificările efectuate în bazele de date ale Poliției Române, s-a constatat faptul că și acesta nu figurează ca fiind posesor de permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar mopedul condus nu figurează ca fiind înregistrat/înmatriculat.

În ambele cazuri s-a întocmit dosar penal privind infracțiunile de „conducerea unui vehicul neînmatriculat” și „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.


Intră acum și în grupul de