20 de participanți la un majorat organizat la o pensiune din Izvoarele Suceveni sancționați de polițiști pentru că nu purtau mască de protecție. Poliția a fost chemată după ce un participant ar fi fost bătut de alți doi


Intră acum și în grupul de

Polițiștii din cadrul Secției 11 Poliție Rurală Pojorâta, au fost sesizați în noaptea de sâmbătă spre duminică prin 112 de un tânăr din Pojorâta că a fost lovit în timp ce se afla la o petrecere de majorat sărbătorită la o pensiune din Izvoarele Sucevei.

Polițiștii au stabilit că sâmbătă, în jurul orei 23:20 în timp ce se afla în parcarea pensiunii din Izvoarele Sucevei unde se afla în  calitate de invitat la o petrecere de majorat, pe fondul unui conflict spontan a fost lovit de doi tineri pe care îi cunoaște, ambii din comuna botoșăneană Tudora.

Imediat după aceasta persoana agresată a sesizat situația la 112.

La fața locului polițiștii au identificat 20 de persoane care au fost sancționate contravențional pentru neportul măștii, iar organizatorul petrecerii, cât și administratorul localului au fost sancționați pentru organizarea petrecerii, având în vedere contextul pandemiei cu COVID 19.

În acest caz agresatul a depus o plângere penală pentru lovire și a fost întocmit dosar penal.


Intră acum și în grupul de