Accidentul cu un mort de la ieșirea din Fălticeni produs de un șofer care a depășit o coloană de mașini într-o zonă cu depășirea interzisă și a intrat într-un autoturism ce venea din sens opus


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 45 de ani din Fălticeni a murit, luni după amiaza, în urma unui accident rutier produs la ieșirea din municipiul Fălticeni.

Potrivit cercetărilor polițiștilor, un bărbat în vârstă de 45 de ani din Fălticeni, Petru P. care conducea um autoturism Volkswagen Polo pe str. Tudor Vladimirescu din Fălticeni, pe direcția Preutești – Fălticeni, pe un sector de drum prevăzut cu marcaj continuu și în vârf de pantă, s-a angajat în depășirea unei coloane de autovehicule și a intrat în coliziune frontală cu un autoturism Peugeot condus regulamentar din sens opus de un bărbat de 39 ani din orașul Dolhasca.

În urma accidentului a rezultat decesul lui Petru P. și vătămarea corporală a celuilalt șofer care a fost preluat și transportat de un echipaj de ambulanță la Spitalul Municipal Fălticeni, fiind diagnosticat cu ”contuzie gambă dreaptă”, fără a rămâne internat.

În acest caz s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”ucidere din culpă”.


Intră acum și în grupul de