Polițiștii și jandarmii suceveni au oferit flori femeilor ucrainence sub sloganul „Solidari cu Ucraina. Împreună pentru mame și copii”


Intră acum și în grupul de

De Ziua Internațională a Femeii gândurile polițiștilor suceveni se îndreaptă și către mamele și copiii ucraineni, transmite Poliția Județeană Suceava.

Astfel, de 8 martie, într-o zi specială în care este sărbătorită femeia în toate colțurile lumii, la granițele României, mii de femei, mame și copii traversează clipe foarte grele și au nevoie de sprijin.

Împreună cu colegi jandarmi, polițiștii suceveni au înmânat flori, simboluri ale feminității și păcii sub sloganul „Solidari cu Ucraina. Împreună pentru mame și copii”.

Au fost organizate filtre în trafic iar femeile ucrainence dar și românce au primit flori și recomandări preventive. Au fost organizate acțiuni și în punctul de trecere a frontierei din Siret, polițiștii și jandarmii  oferind celor greu încercați consiliere și încurajări, alături de flori.

„În fața durerii și a deznădejdii, comunitățile s-au dovedit întotdeauna solidare, gata să întindă o mână de ajutor și creeze o rază de speranță. Tuturor femeilor și mamelor din lume le dorim să fie sănătoase, puternice, încrezătoare!”, a transmis Poliția Județeană Suceava.


Intră acum și în grupul de