O casă din Panaci a fost afectată puternic de un incendiu izbucnit de la coșul de fum


Intră acum și în grupul de

O casă de locuit din localitatea suceveană Coverca a ars în noaptea de vineri spre sâmbătă într-un incendiu care a izbucnit de la coșul de fum.

Potrivit ISU Suceava, pompierii militari ai Detașamentului Vatra Dornei și cei ai Punctului de Lucru Crucea, au intervenit cu trei autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD B2, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit din satul Coverca din comuna Panaci.

La sosirea echipajelor ardea generalizat acoperișul casei de locuit cu pericol de propagare la construcțiile învecinate.

În incendiu au ars acoperișul casei de locuit și etajul acesteia, pe o suprafață de aproximativ 100 de metri pătrați, elemente de mobilier și eletrocasnice.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic generat de coșul de fum amplasat necorespunzător față de materialele combustibile, a menționat ISU Suceava care a precizat că nu s-au înregistrat victime, iar prin intervenția lor pompierii au salvat restul locuinței, în limitele găsite și construcțiile învecinate.


Intră acum și în grupul de