Un tânăr din Frătăuții Noi și-a pierdut cunoștința mai multe minute după ce o creangă ruptă de vântul puternic l-a lovit în cap


Intră acum și în grupul de

Un tânăr din Frătăuții Noi care se afla cu tatăl său și cu mai multe persoane pe un teren al său unde curățau răchite a fost lovit în cap de o creangă ruptă de vânt și a rămas mai multe minute fără cunoștință.

Tânărul se afla vineri după amiaza se afla împreună cu tatăl său și cu alte persoane pe un teren agricol aparținând familiei unde desfășurau activitatea de curățire a unor răchite.

La un moment dat, în timp ce tânărul ascuțea un lanț de motoferăstrău, din cauza vântului puternic, s-a rupt o creangă care l-a lovit în cap.

În urma loviturii primite, tânărul a rămas inconștient timp de aproximativ 2-3 minute, după care și-a revenit și acuza dureri la nivelul capului.

La fața locului a ajuns o ambulanță al cărui echipaj i-a acordat primele îngrijiri medicale.

Întrucât tanarul acuza dureri de cap și stare de amețeală, a fost transportat la Spitalul Municipal Rădăuți și ulterior a fost transferat la Spitalul Județean Suceava în vederea efectuării unui consult de specialitate, fiind diagnosticat cu „traumatism cranio cerebral cu pierdere a conștienței”.

În cauză lucrătorii de poliție s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”.


Intră acum și în grupul de