O bătrânică a furat cosmetice de peste 300 de lei dintr-un supermarket sucevean


Intră acum și în grupul de

O femeie de 69 de ani este cercetată penal pentru furt după ce a sustras cosmetice de peste 300 de lei dintr-un supermarket din Suceava.

Un agent de pază a sesizat, sâmbătă după amiaza, Poliția Municipiului Suceava că o femeie a furat mai multe bunuri din supermarket.

Polițiștii care s-au dus să verifice sesizarea au constatat că în camera destinată personalului de pază din cadrul magazinului respectiv era o femeie de 69 ani care a furat din interiorul magazinului mai multe bunuri cosmetice pe care le-a pus în interiorul genţii pe care o avea asupra sa și a trecut de casele de marcat fără a le achita.

Femeia a fost condusă la sediul Poliției Municipiului Suceava pentru continuarea cercetărilor, unde a recunoscut comiterea fapte, iar prejudiciul în valoare 312 lei a fost recuperat în totalitate.

În acest caz a fost întocmit proces verbal de constatare a infracțiunii flagrante pentru săvârșirea infracțiunii de furt, ce va fi soluționat procedural de lucrători din cadru Poliției Municipiului Suceava.


Intră acum și în grupul de