Un bărbat din Voitinel care s-a spânzurat de un pom din livadă a fost salvat în ultimul moment de un văr de-al său. Polițiștii chemați la fața locului au efectuat proceduri de stimulare cardiacă și a respirației


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 52 de ani din Voitinel s-a spânzurat, luni seara, folosind un cablu pentru curent electric de un pom din livadă și a fost salvat în ultimul moment de un văr de-al său.

Potrivit cercetărilor, bărbatul i-a spus în cursul zilei de luni vărului său că nu mai dorește să trăiască, iar în jurul orei 21:00 când a văzut că acesta nu este în casă a mers în livada din spatele casei, unde și-a găsit vărul spânzurat cu un cablu de un pom.

Acesta a reușit să-i scoată cablul care era strâns în jurul gâtului și l-a culcat la sol după care și-a sunat o cunoștință care a sesizat situația prin 112.

La fața locului a intervenit echipajul de poliție care a acordat primul ajutor folosind trusa medicală din dotare și efectuând proceduri de stimulare cardiacă și a respirației.

Ulterior, la fața locului a sosit un echipaj SMURD, care l-a preluat pe sinucigaș în vederea acordării de îngrijiri de specialitate, starea acestuia fiind stabilă.

Bărbatul a fost diagnosticat cu „tentativă de suicid prin spânzurare ca urmare a consumului de alcool” și a fost dus la Spitalului Municipal Rădăuți, în vederea efectuării de investigații suplimentare.

Bărbatul mai avusese tentative de suicid fiind internat la Spitalul de Psihiatrie Siret.


Intră acum și în grupul de