Viteză și slalom printre mașini în Câmpulung Moldovenesc făcute de un șofer băut care nu a oprit la semnalul polițiștilor care l-au depistat că circula cu 95 km/h în oraș


Intră acum și în grupul de

Un bărbat este cercetat penal după ce a circulat băut și cu viteză mare prin Câmpulung Moldovenesc și nu a oprit la semnalele polițiștilor care au intrat într-o urmărire după acesta.

Astfel, marți seara în jurul orei 20:40, un echipaj de poliție rutieră din cadrul Poliției Câmpulung Moldovenesc a efectuat semnalul regulamentar de oprire unui șofer al unui autoturismului Peugeot ce se deplasa pe strada Barbu Lăutaru din Câmpulung Moldovenesc cu viteza de 95 km/h având cu 45km/h mai mult decât limita legală.

Șoferul nu s-a conformat semnalelor continuându-și deplasarea spre Sadova, pe DN 17 A, apoi a schimbat direcția de mers prin viraj la stânga pe DN 17, fiind urmărit de către echipajul de poliție cu sistemele acustice și luminoase în funcțiune.

În timpul urmăririi șoferul autoturismului a efectuat mai multe depășiri neregulamentare, efectuând apoi virajul la dreapta pe strada Progresului, apoi tot la dreapta pe strada Sirenei.

Fiind somat, acesta s-a supus solicitărilor lucrătorilor de poliție și identificat ca Gheorghe T.

El a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i recoltate apoi două probe biologice de sânge la Spitalul municipal Câmpulung Moldovenesc în vederea stabilirii concentrației de alcool din sânge, conform procedurii.

În acest caz a fost  întocmit dosar penal privind infracţiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe” și s-a luat măsura sancționării contravenționale șoferului pentru nerespectarea regimului legal de viteză și nerespectarea regulilor privind efectuarea manevrei de depășire.


Intră acum și în grupul de