Puternic incendiu la o casă din Broșteni. Focul a pornit de la un cablu electric defect


Intră acum și în grupul de

Pompierii militari ai Detașamentului Vatra Dornei și cei ai Punctului de lucru Crucea, împreună cu lucrători ai Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență Borca și Broșteni, au intervenit în noaptea de joi spre vineri timp de aproape șase ore cu patru autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD B2, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din localitatea Cotârgași din orașul Broșteni.

Potrivit ISU Suceava, la sosirea echipajelor de intervenție, ardeau mansarda locuinței și o anexă , cu pericol de propagare la construcțiile învecinate.

În incendiu au ars mansarda locuinței, construită din lemn și acoperită cu tablă, pe o suprafață de aproximativ 120 de metri pătrați și anexa pe o suprafață de aproximativ 32 de metri pătrați. S-au degradat parterul și etajul locuinței, elemente de tâmplărie, materiale textile și alte bunuri din interior.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic al curentului electric, generat de un cablu electric defect sau deteriorat.

Prin intervenția lor pompierii au salvat restul casei de locuit, în limitele găsite, și construcțiile învecinate.


Intră acum și în grupul de