Pasager luat la ocazie în Bivolărie, acuzat de o șoferiță că i-a furat portofelul. Bărbatul spune că e o neînțelegere și că el a găsit portofelul pe podeaua mașinii


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 55 de ani din comuna Slatina a fost reclamat de o șoferiță de 22 de ani din Gălănești, care l-a luat la ocazie, că i-ar fi furat portofelul.

Potrivit primelor cercetări, vineri seara în jurul orei 19:16, Secția 4 Poliție Rurală Gălănești a fost sesizată prin 112 de o tânără de de 22 ani, din comuna Gălănești, despre faptul că i s-a furat portofelul.

În urma cercetărilor s-a stabilit faptul că, tânăra a luat la ocazie din localitatea Bivolăria, un bărbat de 55 ani, din comuna Slatina, iar în zona Primăriei Putna, acesta a strigat la șoferiță să oprească autoturismul pe partea dreaptă, întrucât a găsit un portofel pe podeaua din spatele autoturismului, lângă picioarele sale.

El spune că a luat portofelul în mână și intenționa să-l înapoieze tinerei.

Șoferița, fiind speriată și  fără a înțelege ce se întâmplă, a ieșit din autoturism și a fugit crezând că bărbatul a încercat să-i fure portofelul și a apelat la 112.

În acest caz s-a deschis un dosar penal pentru „tentativă la infracțiunea de furt”.


Intră acum și în grupul de