Doi adulți și un copil din Șcheia s-au răsturnat cu căruța la Lisaura când încercau să fugă de proprietarul terenului unde căutau fier vechi


Intră acum și în grupul de

Doi adulți și un copil din comuna Șcheia s-au răsturnat, luni după amiaza, cu căruța când încercau să scape de proprietarul terenului unde ei căutau fier vechi.

Potrivit primelor cercetări trei persoane din Șcheia cu vârste e 30, 21 și 10 ani, au mers luni după amiaza cu o căruță pe raza satului Lisaura în zona lunca Sucevei, în vederea căutării de fier vechi.

În timp ce aceștia căutau fier vechi, au fost surprinși de către proprietarul terenului, un bărbat de 41 de ani care conducea un autoturism Land Rover.

În acest moment cei trei s-au urcat în căruță și au încercat să fugă.

Proprietarul terenului a încercat să-i împiedice să fugă, acroșând cu autoturismul său căruța, dar cei trei nu s-au oprit și au continuat deplasarea, iar în timp ce efectuau o manevră pentru a ocoli autoturismul s-au răsturnat.

 Cele trei persoane din căruță nu au suferit leziuni.

 În coșul atelajului au fost identificate mai multe deșeuri din fier, respectiv mai multe bucăți de plasă uzată metalică, despre care proprietarul a spus că au fost luate din deșeurile depozitate pe terenul său.

În acest caz s-a deschis un dosar penal pentru furt și distrugere.


Intră acum și în grupul de