Un bărbat condamnat la închisoare pentru ucidere din culpă, conducere fără permis și părăsirea locului accidentului, găsit de polițiști la Aeroportul Suceava


Intră acum și în grupul de

Un bărbat dat în urmărire națională pentru executarea pedepsei închisorii în baza unui mandat de executare emis de Judecătoria Rădăuți a fost depistat de polițiști pe Aeroportul Internațional Suceava.

Astfel, sâmbătă după amiaza, polițiștii au dus la Penitenciarul Botoșani un bărbat de 36 de ani, Florin Traian Linu, din comuna Timișești, sat Plăieșu, jud. Neamț, față de care Judecătoria Rădăuți a emis mandatul de executare a pedepsei închisorii din data de 24.03.2022 prin care acesta a fost condamnat la o pedeapsă de 4 ani și 8 luni închisoare, pentru comiterea de infracțiunilor de „ucidere din culpă”, „părăsirea locului accidentului ori modificare sau ștergerea urmelor acestuia” și „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

În cursul zilei de sâmbără bărbatul urmărit național a fost identificat pe Aeroportul Internațional „Ștefan cel Mare”, fiind preluat de către cadrele SIC Suceava Urmăriri, escortat și depus în Penitenciarul Botoșani.


Intră acum și în grupul de