Bani furați de la vecina de masă ascunși în coc de o tânără la Vatra Dornei  


Intră acum și în grupul de

O tânără de 22 de ani este cercetată pentru furt după ce a ridicat de pe jos 100 de lei căzuți din buzunarul unei femei, a ascuns banii în coc și a refuzat să-i restituie.

Potrivit cercetărilor, duminică în jurul orei prânzului, o femeie de 50 de ani din Cârlibaba împreună cu o prietenă de-a ei, au mers la un supermarket din Vatra Dornei pentru cumpărături, iar apoi au mers în zona de servire a mesei din fața magazinului.

După ce și-au comandat mâncare, cele două s-au aşezat, la o masă, iar femeia de 50 de ani și-a scos din buzunar telefonul mobil, iar tot atunci i-a căzut din buzunar o bancnotă de 100 lei.

Nici femeia și nici prietena ei nu au sesizat că din buzunar a căzut o sută de lei, situația fiind observată de o tânără de 22 de ani care se afla la o masă alăturată şi care s-a aplecat şi a luat bancnota,  gest ce a fost însă surprins de prietena femeii de 50 de ani.

Acesta i-a solicitat prietenei sale să verifice banii din buzunar și astfel a constatat lipsa bancnotei respective motiv pentru care a solicitat tinerei să-i restituie banii.

Tânăra a refuzat, motiv pentru care femeia a sunat la 112.

În urma controlului corporal efectuat la sediul poliției bancnota de 100 lei a fost găsită  ascunsă în cocul în care tânăra avea prins părul.

Polițiștii au deschis în acest caz un dosar penal privind infracţiunea de „furt”.


Intră acum și în grupul de