Acasă Social Bani furați de la vecina de masă ascunși în coc de o...

Bani furați de la vecina de masă ascunși în coc de o tânără la Vatra Dornei  


Intră acum și în grupul de

O tânără de 22 de ani este cercetată pentru furt după ce a ridicat de pe jos 100 de lei căzuți din buzunarul unei femei, a ascuns banii în coc și a refuzat să-i restituie.

Potrivit cercetărilor, duminică în jurul orei prânzului, o femeie de 50 de ani din Cârlibaba împreună cu o prietenă de-a ei, au mers la un supermarket din Vatra Dornei pentru cumpărături, iar apoi au mers în zona de servire a mesei din fața magazinului.



După ce și-au comandat mâncare, cele două s-au aşezat, la o masă, iar femeia de 50 de ani și-a scos din buzunar telefonul mobil, iar tot atunci i-a căzut din buzunar o bancnotă de 100 lei.

Nici femeia și nici prietena ei nu au sesizat că din buzunar a căzut o sută de lei, situația fiind observată de o tânără de 22 de ani care se afla la o masă alăturată şi care s-a aplecat şi a luat bancnota,  gest ce a fost însă surprins de prietena femeii de 50 de ani.

Acesta i-a solicitat prietenei sale să verifice banii din buzunar și astfel a constatat lipsa bancnotei respective motiv pentru care a solicitat tinerei să-i restituie banii.

Tânăra a refuzat, motiv pentru care femeia a sunat la 112.

În urma controlului corporal efectuat la sediul poliției bancnota de 100 lei a fost găsită  ascunsă în cocul în care tânăra avea prins părul.

Polițiștii au deschis în acest caz un dosar penal privind infracţiunea de „furt”.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version