Acasă Social Accidentul cu doi răniți produs între Iaslovăț și Milișăuți a fost provocat...

Accidentul cu doi răniți produs între Iaslovăț și Milișăuți a fost provocat de un șofer de TIR care nu a păstrat o distanță suficientă față de autovehiculul din față


Intră acum și în grupul de

Două persoane, o femeie de 33 de ani și fiul ei în vârstă de 15 ani, au fost rănite, luni, în urma unui accident produs pe drumul național DN 2 K între Milișăuți și Iaslovăț.

Potrivit cercetărilor poliției, un șofer de 24 de ani din comuna Arbore care conducea un autocamion IVECO cu semiremorcă, pe DN 2 K, în afara orașului Milișăuți, din cauza nepăstrării unei distanțe suficiente în mers, a intrat în coliziune față-spate cu o autoutilitară Mercedes Benz condusă de o femeie de 33  de ani din Iaslovăț și care încetinise pentru a efectua viraj la dreapta pe un drum agricol.



               În urma impactului, au rezultat avarii la cele două autoutilitare precum și vătămarea corporală ușoară a femeii aflate la volan și a fiului acesteia de 15 ani pasager dreapta față în autoutilitară.

Ambii șoferi au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care li s-a recoltat câte o probă biologică de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Din primele cercetări, vinovăția producerii evenimentului rutier îi aparține conducătorului autocamionului care nu a păstrat o distanță suficientă în mers față de autoutilitara ce circula în fața sa.

În acest caz se fac cercetări pentru vătămare corporală din culpă.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version