Un bărbat din Suceava a suferit arsuri pe față și intoxicație cu fum după ce a scăpat de sub control un foc de vegetație uscată


Intră acum și în grupul de

Un bărbat din municipiul Suceava a suferit, luni după amiaza, arsuri în zona feței și s-a intoxicat cu fum după ce a scăpat de sub control un foc de vegetație uscată.

Poliția Suceava a fost sesizată prin 112 de un sucevean că în timp ce a dat foc unei grămezi de vegetație uscată, incediul s-a extins către o porțiune de grădină ce aparține unui alt vecin și în încercarea de a stinge focul, acesta a suferit arsuri de gradul I la nivelul feței și ușoară itoxicație cu fum.

Bărbatul a fost preluat în scurt timp de către un echipaj de ambulanță și trasportat la Spitalul Județean Suceava pentru investigații, având arsuri de gradul I la nivelul feței și o ușoară intoxicație cu fum.

La fața locului s-a deplasat în scurt timp un echipaj de pompieri care au localizat și lichidat focul.

Incendiul a distrus aproximativ 5000 metri pătrați de vegetație uscată.

               Din declarațiile de martori s-a stabilit faptul că numitul Ivanov Fedea din mun. Suceava în timp ce a încercat să ardă vegetație uscată de pe terenul acestuia, a observat că focul se extinde, iar în încercarea de a-l stinge a suferit arsuri la nivelul feței.

În acest caz se fac cercetări penale pentru vătămare corporală din culpă și distrugere din culpă.


Intră acum și în grupul de