O femeie a fost rănită, două mașini au ajuns în șanț, iar o alta pe câmp, după o depășire imprudentă făcută de un șofer băut pe DN 2 între Vadu Moldovei și Spătărești


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 27 de ani este cercetat pentru vătămare corporală din culpă și conducerea sub influența alcoolului după ce joi seara a generat un eveniment rutier pe DN 2 în afara localității Spătărești.

Astfel, tânărul circula joi seara în jurul orei  23:10 pe DN 2 între Vadu Moldovei și Spătărești și s-a angajat în depășirea unui autoturism Audi condus de o femeie de 32 de ani din Fălticeni, deși din sens opus venea un autoturism Ford condus de un tânăr de 21 de ani din Bogdănești.

Pentru a evita coliziunea frontală cu autovehiculul care venea din sens opus șoferul de 27 de ani a revenit pe banda sa de mers, moment în care a intrat în coliziune față-spate cu autoturismul marca Audi. După impact, cele două autoturisme, au fost proiectate în șanțul din partea dreaptă a drumului.

De asemenea conducătorul autoturismului Ford, pentru a evita impactul cu autoturismul VW, a virat brusc dreapta de volan, a părăsit partea carosabilă și a intrat pe câmpul din partea dreaptă a drumului.

În urma producerii accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a femeii din Fălticeni care a fost transportată de un echipaj al ambulanței la Spitalul Municipal Fălticeni.

Șoferul vinovat a refuzat să fie testat cu aparatul etilotest, fiindu-i recoltate probe biologice de sânge. 

Conducătorii celorlalte două autoturisme au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, recoltându-li-se probe de sânge.

Din primele verificări, vinovat de producerea accidentului se face șoferul din Fântâna Mare ce nu a respectat regulile privind depășirea vehiculelor.

În acest caz s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”vătămare corporală din culpă” și ”conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”.


Intră acum și în grupul de